Cristin-resultat-ID: 2263929
Sist endret: 23. april 2024, 20:08
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024

Quality issues in our global seafood

Bidragsytere:
  • Jørgen Lerfall
  • Anita Nordeng Jakobsen
  • Ioannis S. Boziaris
  • Ram C. Bhujel
  • Eirin Marie Skjøndal Bar og
  • Amaya Albalat

Bok

Aquatic Food Security
ISBN:
  • 9781789181326

Utgiver

5M Books ltd

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
ISBN:
  • 9781789181326
Revidert utgave

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Quality issues in our global seafood

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ioannis S. Boziaris

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Thessaly

Ram C. Bhujel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Asian Institute of Technology
Aktiv cristin-person

Eirin Marie Skjøndal Bar

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Aquatic Food Security.

Crumlish, Margaret; Norman, Rachel A.. 2024, Fagbok
1 - 1 av 1