Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2263929
Sist endret:
23. april 2024, 20:08
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024
Quality issues in our global seafood
Jørgen Lerfall
Anita Nordeng Jakobsen
Ioannis S. Boziaris
Ram C. Bhujel
Eirin Marie Skjøndal Bar
og
Amaya Albalat
Bok
Bok
Aquatic Food Security
ISBN:
9781789181326
Utgiver
5M Books ltd
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
ISBN:
9781789181326
Revidert utgave
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9781789181326
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Quality issues in our global seafood
Bidragsytere
Bidragsytere
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ioannis S. Boziaris
Forfatter
ved University of Thessaly
Ram C. Bhujel
Forfatter
ved Asian Institute of Technology
Eirin Marie Skjøndal Bar
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Aquatic Food Security.
Crumlish, Margaret; Norman, Rachel A.. 2024,
Fagbok
1
-
1
av
1