Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2265804
Sist endret:
30. april 2024, 16:24
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2023
Consumer-oriented food policies for healthy and environmentally sustainable diets
Anna Birgitte Milford
Catharina Latka
Reina E. Vellinga
og
Elisabeth H M Temme
Bok
Bok
Appetite for Change: Food System Options for Nitrogen, Environment & Health
ISBN:
9781906698836
Utgiver
UK Centre for Ecology & Hydrology
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2023
Sider: 71 - 79
ISBN:
9781906698836
Revidert utgave
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.5281/zenodo.10406450
ORIA
Søk i ORIA med 9781906698836
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Samfunnsøkonomi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Consumer-oriented food policies for healthy and environmentally sustainable diets
Bidragsytere
Bidragsytere
Anna Birgitte Milford
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Catharina Latka
Forfatter
Reina E. Vellinga
Forfatter
Elisabeth H M Temme
Forfatter
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Appetite for Change: Food System Options for Nitrogen, Environment & Health.
Leip, Adrian; Wollgast, Jan; Kugelberg, Susanna; Leite, Joao Costa; Maas, Rob; Mason, Kate; Sutton, Mark A.. 2023,
Rapport
1
-
1
av
1