Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2266783
Sist endret:
15. mai 2024, 10:10
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Acceptability of protein-fortified recipes in older adults in France
Alexia Geny
Céline Brasse
Guro Helgesdotter Rognså
Ludovic Filin
Lilia Nouri
Valérie Feyen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Quality and Preference
ISSN 0950-3293
e-ISSN 1873-6343
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 118
Sider: 1 - 16
Artikkelnummer: 105205
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Acceptability of protein-fortified recipes in older adults in France
Bidragsytere
Bidragsytere
Alexia Geny
Forfatter
ved Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Céline Brasse
Forfatter
ved Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Forfatter
ved Frankrike
Guro Helgesdotter Rognså
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Ludovic Filin
Forfatter
ved Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Lilia Nouri
Forfatter
ved Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
1
-
5
av
13
|
Neste
|
Siste »