Cristin-resultat-ID: 2270071
Sist endret: 22. mai 2024, 10:00
Resultat
Faglig foredrag
2024

Sustainable food: perception and actions among Norwegian students

Bidragsytere:
  • Hanne Dalsvåg
  • Andrea Viken Strand og
  • Shraddha Mehta

Presentasjon

Navn på arrangementet: Frokostmøte: Consumers Role in Sustainable food systems
Sted: Litteraturhuset i Trondheim
Dato fra: 15. mai 2024
Dato til: 15. mai 2024

Arrangør:

Arrangørnavn: SINTEF Ocean

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2024

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sustainable food: perception and actions among Norwegian students

Bidragsytere

Hanne Dalsvåg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Andrea Viken Strand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Shraddha Mehta

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3