Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2270657
Sist endret:
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
A comprehensive investigation of the use of freeze concentration appro aches for the concentration of fish protein hydrolysates
Muhammad Umar Khan
Khalid Hamid
Ignat Tolstorebrov
og
Trygve Magne Eikevik
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 452
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.139559
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85192841958
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
A comprehensive investigation of the use of freeze concentration appro aches for the concentration of fish protein hydrolysates
Bidragsytere
Bidragsytere
Muhammad Umar Khan
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Khalid Hamid
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ignat Tolstorebrov
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Trygve Magne Eikevik
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4