Cristin-resultat-ID: 2270657
Sist endret:
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

A comprehensive investigation of the use of freeze concentration appro aches for the concentration of fish protein hydrolysates

Bidragsytere:
  • Muhammad Umar Khan
  • Khalid Hamid
  • Ignat Tolstorebrov og
  • Trygve Magne Eikevik

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 452

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85192841958

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A comprehensive investigation of the use of freeze concentration appro aches for the concentration of fish protein hydrolysates

Bidragsytere

Muhammad Umar Khan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Khalid Hamid

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ignat Tolstorebrov

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Trygve Magne Eikevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4