Cristin-resultat-ID: 2270741
Sist endret: 24. mai 2024, 13:23
Resultat
Rapport
2024

Reducing GHG emissions of food cold chain in Norway

Bidragsytere:
  • Kristina Marianne Norne Widell
  • Shraddha Mehta
  • Cristina Maria Iordan
  • Tom Ståle Nordtvedt
  • Eirik Starheim Svendsen
  • Lukas Köster
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

FME Higheff

Om resultatet

Rapport
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2024
Antall sider: 23

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reducing GHG emissions of food cold chain in Norway

Bidragsytere

Kristina Marianne Norne Widell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Shraddha Mehta

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean
Aktiv cristin-person

Cristina Maria Iordan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Eirik Starheim Svendsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »