Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2272100
Sist endret:
18. juni 2024, 09:44
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
From laboratory to industrial use: Understanding process variation during enzymatic protein hydrolysis with dry film fourier-transform infrared spectroscopy
Bijay Kafle
Ingrid Måge
Sileshi Gizachew Wubshet
Elin Katinka Dankel
Marco Cattaldo
Ulrike Böcker
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 164
Sider: 1 - 10
Artikkelnummer: 110577
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.110577
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3134616
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85192837254
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
From laboratory to industrial use: Understanding process variation during enzymatic protein hydrolysis with dry film fourier-transform infrared spectroscopy
Bidragsytere
Bidragsytere
Bijay Kafle
Forfatter
ved Institutt for fysikk ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Ingrid Måge
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Sileshi Gizachew Wubshet
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Katinka Dankel
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elin Katinka Dankel
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Marco Cattaldo
Forfatter
ved Universidad Politécnica de Valencia
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »