Cristin-resultat-ID: 2272100
Sist endret: 18. juni 2024, 09:44
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

From laboratory to industrial use: Understanding process variation during enzymatic protein hydrolysis with dry film fourier-transform infrared spectroscopy

Bidragsytere:
  • Bijay Kafle
  • Ingrid Måge
  • Sileshi Gizachew Wubshet
  • Elin Katinka Dankel
  • Marco Cattaldo
  • Ulrike Böcker
  • mfl.

Tidsskrift

Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 164
Sider: 1 - 10
Artikkelnummer: 110577
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85192837254

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

From laboratory to industrial use: Understanding process variation during enzymatic protein hydrolysis with dry film fourier-transform infrared spectroscopy

Bidragsytere

Bijay Kafle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for fysikk ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ingrid Måge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Sileshi Gizachew Wubshet

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Katinka Dankel

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elin Katinka Dankel
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Marco Cattaldo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidad Politécnica de Valencia
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »