Cristin-resultat-ID: 2272144
Sist endret: 30. mai 2024, 13:39
Resultat
Intervju tidsskrift
2024

Her snuser Michelin-kokkene på fremtidens mat

Bidragsytere:
  • Silje Forbord og
  • Jan Ove Evjemo

Tidsskrift

Teknisk Ukeblad
ISSN 0040-2354
NVI-nivå 0

Om resultatet

Intervju tidsskrift
Publiseringsår: 2024
Publisert online: 2024

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Her snuser Michelin-kokkene på fremtidens mat

Sammendrag

Hvordan vil et måltid bestående av havsalat, tare, snegler, tanglopper og sjøpølse se ut? Og kan slike råvarer friste Michelin-kokker fra Belgia og Nederland?

Bidragsytere

Silje Forbord

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Jan Ove Evjemo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 2 av 2