Cristin-resultat-ID: 2272302
Sist endret: 24. juni 2024, 14:03
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024

Chapter 2. Peptides and Proteins

Bidragsytere:
  • Turid Rustad
  • Eva Falch
  • Rasa Slizyte og
  • Abhilash Sasidharan

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
ISBN:
  • 9781003289401
Revidert utgave

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Chapter 2. Peptides and Proteins

Bidragsytere

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Abhilash Sasidharan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis; 2nd Edition.

Toldrá, Fidel; Nollet, Leo M.L.. 2024, CRC Press. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1