Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2272542
Sist endret:
10. juni 2024, 09:43
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024
Chapter 14 Composition and calories
Eva Falch
Rasa Slizyte
Turid Rustad
og
Ida-Johanne Jensen
Bok
Bok
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis; 2nd Edition
ISBN:
9781003289401
Utgiver
CRC Press
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
Sider: 263 - 286
ISBN:
9781003289401
Revidert utgave
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9781003289401
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Chapter 14 Composition and calories
Bidragsytere
Bidragsytere
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Rasa Slizyte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ida-Johanne Jensen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis; 2nd Edition.
Toldrá, Fidel; Nollet, Leo M.L.. 2024, CRC Press.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1