Cristin-resultat-ID: 2272542
Sist endret: 10. juni 2024, 09:43
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024

Chapter 14 Composition and calories

Bidragsytere:
  • Eva Falch
  • Rasa Slizyte
  • Turid Rustad og
  • Ida-Johanne Jensen

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
Sider: 263 - 286
ISBN:
  • 9781003289401
Revidert utgave

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Chapter 14 Composition and calories

Bidragsytere

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ida-Johanne Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis; 2nd Edition.

Toldrá, Fidel; Nollet, Leo M.L.. 2024, CRC Press. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1