Cristin-resultat-ID: 2273181
Sist endret: 18. juni 2024, 10:05
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by near-infrared spectroscopy

Bidragsytere:
  • Jens Petter Wold
  • Marion O'Farrell
  • Jon Tschudi og
  • Grete Elisabeth Lorentzen

Tidsskrift

Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
ISSN 0023-6438
e-ISSN 1096-1127
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 201
Sider: 1 - 7
Artikkelnummer: 116246
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85194068368

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by near-infrared spectroscopy

Bidragsytere

Jens Petter Wold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Marion O'Farrell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensors and Microsystems ved SINTEF AS

Jon Tschudi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensors and Microsystems ved SINTEF AS

Grete Elisabeth Lorentzen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA
1 - 4 av 4