Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2273368
Sist endret:
4. juni 2024, 13:43
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2024
Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by nearinfrared spectroscopy
Jens Petter Wold
Grete Elisabeth Lorentzen
Marion O'Farrell
og
Jon Tschudi
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: SensorFINT Final International Conference “Nondestructive Spectral Sensors & Food Integrity: Advances, Challenges and Future Trends”
Sted: Cordoba, Spain
Dato fra:
29. mai 2024
Dato til:
31. mai 2024
Arrangør:
Arrangørnavn: University of Cordoba, Spain
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2024
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by nearinfrared spectroscopy
Bidragsytere
Bidragsytere
Jens Petter Wold
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Grete Elisabeth Lorentzen
Forfatter
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Marion O'Farrell
Forfatter
ved Smart Sensors and Microsystems ved SINTEF AS
Jon Tschudi
Forfatter
ved Smart Sensors and Microsystems ved SINTEF AS
1
-
4
av
4