Cristin-resultat-ID: 2273368
Sist endret: 4. juni 2024, 13:43
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2024

Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by nearinfrared spectroscopy

Bidragsytere:
  • Jens Petter Wold
  • Grete Elisabeth Lorentzen
  • Marion O'Farrell og
  • Jon Tschudi

Presentasjon

Navn på arrangementet: SensorFINT Final International Conference “Nondestructive Spectral Sensors & Food Integrity: Advances, Challenges and Future Trends”
Sted: Cordoba, Spain
Dato fra: 29. mai 2024
Dato til: 31. mai 2024

Arrangør:

Arrangørnavn: University of Cordoba, Spain

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2024

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by nearinfrared spectroscopy

Bidragsytere

Jens Petter Wold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Grete Elisabeth Lorentzen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Marion O'Farrell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensors and Microsystems ved SINTEF AS

Jon Tschudi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensors and Microsystems ved SINTEF AS
1 - 4 av 4