Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2274050
Sist endret:
6. juni 2024, 12:47
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2024
Characterization of fractions obtained from the enzymatically hydrolysed mixture of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic salmon (Salmo salar) side streams pretreated by high-pressure
Elissavet Kotsoni
Egidijus Dauksas
Grete Kristine Følsvik Hansen Aas
Turid Rustad
og
Janna Derks Cropotova
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: European PhD Workshop on Food Engineering and Technology
Sted: Aachen, Germany
Dato fra:
23. april 2024
Dato til:
24. juli 2024
Arrangør:
Arrangørnavn: Section on Food of the European Federation of Chemical Engineering (EFCE)
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2024
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Characterization of fractions obtained from the enzymatically hydrolysed mixture of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic salmon (Salmo salar) side streams pretreated by high-pressure
Bidragsytere
Bidragsytere
Elissavet Kotsoni
Forfatter
ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Egidijus Dauksas
Forfatter
ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Grete Kristine Følsvik Hansen Aas
Forfatter
ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Janna Derks Cropotova
Forfatter
ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5