Cristin-resultat-ID: 2274050
Sist endret: 6. juni 2024, 12:47
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2024

Characterization of fractions obtained from the enzymatically hydrolysed mixture of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic salmon (Salmo salar) side streams pretreated by high-pressure

Bidragsytere:
  • Elissavet Kotsoni
  • Egidijus Dauksas
  • Grete Kristine Følsvik Hansen Aas
  • Turid Rustad og
  • Janna Derks Cropotova

Presentasjon

Navn på arrangementet: European PhD Workshop on Food Engineering and Technology
Sted: Aachen, Germany
Dato fra: 23. april 2024
Dato til: 24. juli 2024

Arrangør:

Arrangørnavn: Section on Food of the European Federation of Chemical Engineering (EFCE)

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2024

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Characterization of fractions obtained from the enzymatically hydrolysed mixture of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic salmon (Salmo salar) side streams pretreated by high-pressure

Bidragsytere

Elissavet Kotsoni

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Egidijus Dauksas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Grete Kristine Følsvik Hansen Aas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Janna Derks Cropotova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologiske fag Ålesund ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5