Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2274225
Sist endret:
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Psychological factors influencing consumer intentions to consume cultured meat, fish and dairy
L. Engel
Kenneth Vilhelmsen
Isabell Richter
J. Moritz
T. Ryynänen
J.F. Young
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Appetite
ISSN 0195-6663
e-ISSN 1095-8304
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 200
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.appet.2024.107501
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85194348803
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Psychological factors influencing consumer intentions to consume cultured meat, fish and dairy
Bidragsytere
Bidragsytere
L. Engel
Forfatter
ved Universität Basel
Kenneth Vilhelmsen
Forfatter
ved Institutt for psykologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Isabell Gabriele Maria Richter-Jacob
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Isabell Richter
Forfatter
ved Institutt for psykologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
J. Moritz
Forfatter
ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
T. Ryynänen
Forfatter
ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
1
-
5
av
9
|
Neste
|
Siste »