Cristin-resultat-ID: 2274225
Sist endret:
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Psychological factors influencing consumer intentions to consume cultured meat, fish and dairy

Bidragsytere:
  • L. Engel
  • Kenneth Vilhelmsen
  • Isabell Richter
  • J. Moritz
  • T. Ryynänen
  • J.F. Young
  • mfl.

Tidsskrift

Appetite
ISSN 0195-6663
e-ISSN 1095-8304
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 200

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85194348803

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Psychological factors influencing consumer intentions to consume cultured meat, fish and dairy

Bidragsytere

L. Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universität Basel

Kenneth Vilhelmsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for psykologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Isabell Gabriele Maria Richter-Jacob

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Isabell Richter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for psykologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

J. Moritz

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet

T. Ryynänen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »