Cristin-resultat-ID: 2278789
Sist endret: 25. juni 2024, 13:51
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates

Bidragsytere:
  • Toktam Farjami
  • Rasa Slizyte
  • Ida-Johanne Jensen og
  • Eva Falch

Tidsskrift

Food Bioscience
ISSN 2212-4292
e-ISSN 2212-4306
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates

Bidragsytere

Toktam Farjami

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ida-Johanne Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4