Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2278789
Sist endret:
25. juni 2024, 13:51
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates
Toktam Farjami
Rasa Slizyte
Ida-Johanne Jensen
og
Eva Falch
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Bioscience
ISSN 2212-4292
e-ISSN 2212-4306
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates
Bidragsytere
Bidragsytere
Toktam Farjami
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Rasa Slizyte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Ida-Johanne Jensen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4