Cristin-resultat-ID: 2282090
Sist endret: 19. august 2024, 10:52
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Brown seaweed as a food ingredient contributing to an adequate but not excessive amount of iodine in the European diet. A case study with bread

Bidragsytere:
  • Simon Ballance
  • Anne Rieder
  • Øystein Arlov og
  • Svein Halvor Knutsen

Tidsskrift

Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN 0022-5142
e-ISSN 1097-0010
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Sider: 1 - 10

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85197498689

Klassifisering

Emneord

Iodine • Seaweed • Food

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Brown seaweed as a food ingredient contributing to an adequate but not excessive amount of iodine in the European diet. A case study with bread

Bidragsytere

Simon Ballance

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Anne Rieder

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Øystein Arlov

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS

Svein Halvor Knutsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 4 av 4