Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
251000
Sist endret:
20. januar 2010, 08:29
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2009
The impact of the chemical and physical properties of alginates on biofunctionality
Kurt Ingar Draget
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The 15th Gums and Stabilisers for the Food Industry
Sted: Glyndwr University, Wrexham
Dato fra:
22. juni 2009
Dato til:
25. juni 2009
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2009
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The impact of the chemical and physical properties of alginates on biofunctionality
Bidragsytere
Bidragsytere
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1