Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
326176
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:13
Resultat
Rapport
2001
Effect of the degree of cod roe grain destruction on the ripening of cod roe preserved by the new Mills process
Kjell D. Josefsen
og
Turid Rustad
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
[Mangler utgivernavn]
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2001
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r02005677
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of the degree of cod roe grain destruction on the ripening of cod roe preserved by the new Mills process
Bidragsytere
Bidragsytere
Kjell D. Josefsen
Forfatter
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2