Cristin-resultat-ID: 327598
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:13
Resultat
Rapport
2002

Effekt av lipidoksidasjon på proteiner i fryselagret fet fisk studert ved bruk av NMR spektroskopi

Bidragsytere:
  • Marit Aursand
  • Eva Falch
  • Tore Skjetne og
  • Turid Rustad

Utgiver/serie

Utgiver

[Mangler utgivernavn]

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2002

Importkilder

Bibsys-ID: r02018030

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effekt av lipidoksidasjon på proteiner i fryselagret fet fisk studert ved bruk av NMR spektroskopi

Bidragsytere

Marit Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Tore Skjetne

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4