Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
327598
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:13
Resultat
Rapport
2002
Effekt av lipidoksidasjon på proteiner i fryselagret fet fisk studert ved bruk av NMR spektroskopi
Marit Aursand
Eva Falch
Tore Skjetne
og
Turid Rustad
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
[Mangler utgivernavn]
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2002
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r02018030
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Effekt av lipidoksidasjon på proteiner i fryselagret fet fisk studert ved bruk av NMR spektroskopi
Bidragsytere
Bidragsytere
Marit Aursand
Forfatter
Eva Falch
Forfatter
Tore Skjetne
Forfatter
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4