Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
337252
Sist endret:
2. juni 2017, 12:06
NVI-rapporteringsår:
2008
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2008
Effects of brine salting with regard to raw material variation of Atlantic salmon (Salmo salar) muscle investigated by Fourier transform infrared microspectroscopy
Ulrike Böcker
Achim Kohler
Ida Grong Aursand
og
Ragni Ofstad
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN 0021-8561
e-ISSN 1520-5118
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2008
Volum: 56
Sider: 5129 - 5137
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1021/jf703678z
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000257335400035
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of brine salting with regard to raw material variation of Atlantic salmon (Salmo salar) muscle investigated by Fourier transform infrared microspectroscopy
Bidragsytere
Bidragsytere
Ulrike Böcker
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved NOFIMA
Achim Kohler
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved NOFIMA
Ida Grong Aursand
Forfatter
ved SINTEF AS
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ragni Ofstad
Forfatter
ved NOFIMA
1
-
4
av
4