Cristin-resultat-ID: 337252
Sist endret: 2. juni 2017, 12:06
NVI-rapporteringsår: 2008
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2008

Effects of brine salting with regard to raw material variation of Atlantic salmon (Salmo salar) muscle investigated by Fourier transform infrared microspectroscopy

Bidragsytere:
  • Ulrike Böcker
  • Achim Kohler
  • Ida Grong Aursand og
  • Ragni Ofstad

Tidsskrift

Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN 0021-8561
e-ISSN 1520-5118
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2008
Volum: 56
Sider: 5129 - 5137

Importkilder

Isi-ID: 000257335400035

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of brine salting with regard to raw material variation of Atlantic salmon (Salmo salar) muscle investigated by Fourier transform infrared microspectroscopy

Bidragsytere

Ulrike Böcker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Achim Kohler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ragni Ofstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA
1 - 4 av 4