Cristin-resultat-ID: 340085
Sist endret: 30. mai 2017, 10:51
NVI-rapporteringsår: 2010
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2010

Water properties and salt uptake in Atlantic salmon fillets as affected by ante-mortem stress, rigor mortis, and brine salting: A low-field H-1 NMR and H-1/Na-23 MRI study

Bidragsytere:
  • Ida Grong Aursand
  • Ulf Erikson og
  • Emil Veliyulin

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2010
Volum: 120
Hefte: 2
Sider: 482 - 489

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-73449143121
Isi-ID: 000274503500018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Water properties and salt uptake in Atlantic salmon fillets as affected by ante-mortem stress, rigor mortis, and brine salting: A low-field H-1 NMR and H-1/Na-23 MRI study

Bidragsytere

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ulf Erikson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Emil Veliyulin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3