Cristin-resultat-ID: 345188
Sist endret: 2. juni 2017, 12:06
NVI-rapporteringsår: 2009
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2009

A long term trial with Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed genetically modified soy; focusing general health and performance before, during and after the parr–smolt transformation

Bidragsytere:
  • Nini Hedberg Sissener
  • MONICA SANDEN
  • AM Bakke
  • Åshild Krogdahl og
  • Gro Ingunn Hemre

Tidsskrift

Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2009
Volum: 294
Hefte: 1-2
Sider: 108 - 117

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-67650272420
Isi-ID: 000268950700017
Isi-ID: 2,68951E+11

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Ernæring • Akvakultur

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A long term trial with Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed genetically modified soy; focusing general health and performance before, during and after the parr–smolt transformation

Bidragsytere

Nini Hedberg Sissener

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Monica Sanden

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som MONICA SANDEN
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet

Anne Marie Bakke

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som AM Bakke
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Aquaculture Protein Centre

Åshild Krogdahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Aquaculture Protein Centre

Gro Ingunn Hemre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 5