Cristin-resultat-ID: 361429
Sist endret: 26. november 2008, 12:40
NVI-rapporteringsår: 2008
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2008

Advances in superchilling of food - Process characteristics and product quality

Bidragsytere:
  • Ola Magnus Magnussen
  • Anders Haugland
  • Anne Karin Hemmingsen
  • Solfrid Johansen og
  • Tom Ståle Nordtvedt

Tidsskrift

Trends in Food Science & Technology
ISSN 0924-2244
e-ISSN 1879-3053
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2008
Volum: 19
Hefte: 8
Sider: 418 - 424

Importkilder

Isi-ID: 000258011700004
Scopus-ID: 2-s2.0-49849099507

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Advances in superchilling of food - Process characteristics and product quality

Bidragsytere

Ola Magnus Magnussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anders Haugland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Anne Karin Torstveit Hemmingsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anne Karin Hemmingsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Solfrid Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
1 - 5 av 5