Cristin-resultat-ID: 369842
Sist endret: 2. juni 2017, 12:07
NVI-rapporteringsår: 2007
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2007

Attenuation of stress-induced anorexia in brown trout (Salmo trutta) by pre-treatment with dietary L-tryptophan

Bidragsytere:
  • Erik Höglund
  • Christina Sørensen
  • Marit J. Bakke
  • Gøran Erik Nilsson og
  • O Overli

Tidsskrift

British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2007
Volum: 97

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-33947524644
Isi-ID: 000245550400026

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Attenuation of stress-induced anorexia in brown trout (Salmo trutta) by pre-treatment with dietary L-tryptophan

Bidragsytere

Erik Höglund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Christina Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (tidl. IMBV) ved Universitetet i Oslo

Marit J. Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Göran Erik Nilsson

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Gøran Erik Nilsson
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (tidl. IMBV) ved Universitetet i Oslo

O Overli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 5