Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
372190
Sist endret:
19. juni 2007, 09:17
NVI-rapporteringsår:
2007
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2007
Relationship of product structure, sorption characteristics, and freezing point of atmospheric freeze-dried foods
Ingrid Camilla Claussen
Ingvald Strømmen
Anne Karin Torstveit Hemmingsen
og
Turid Rustad
Tidsskrift
Tidsskrift
Drying Technology
ISSN 0737-3937
e-ISSN 1532-2300
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2007
Volum: 25
Hefte: 5
Sider: 853 - 865
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/07373930701370233
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000247677200041
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Relationship of product structure, sorption characteristics, and freezing point of atmospheric freeze-dried foods
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingrid Camilla Claussen
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingvald Strømmen
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anne Karin Torstveit Hemmingsen
Forfatter
ved SINTEF AS
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4