Cristin-resultat-ID: 372190
Sist endret: 19. juni 2007, 09:17
NVI-rapporteringsår: 2007
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2007

Relationship of product structure, sorption characteristics, and freezing point of atmospheric freeze-dried foods

Bidragsytere:
  • Ingrid Camilla Claussen
  • Ingvald Strømmen
  • Anne Karin Torstveit Hemmingsen og
  • Turid Rustad

Tidsskrift

Drying Technology
ISSN 0737-3937
e-ISSN 1532-2300
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2007
Volum: 25
Hefte: 5
Sider: 853 - 865

Importkilder

Isi-ID: 000247677200041

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Relationship of product structure, sorption characteristics, and freezing point of atmospheric freeze-dried foods

Bidragsytere

Ingrid Camilla Claussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingvald Strømmen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anne Karin Torstveit Hemmingsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4