Cristin-resultat-ID: 392271
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
NVI-rapporteringsår: 2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005

Functional Properties of Dried Potato Protein. Comparison of Drying Technologies Intended to Preserve Functional Properties of Potato Protein Concentrate Isolated by Large Scale Expanded Bed Chromatography

Bidragsytere:
  • Ingrid Camilla Claussen
  • Ingvald Strømmen
  • B. Egelandsdal og
  • K. O. Strætkvern

Tidsskrift

Drying Technology
ISSN 0737-3937
e-ISSN 1532-2300
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Functional Properties of Dried Potato Protein. Comparison of Drying Technologies Intended to Preserve Functional Properties of Potato Protein Concentrate Isolated by Large Scale Expanded Bed Chromatography

Bidragsytere

Ingrid Camilla Claussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingvald Strømmen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

B. Egelandsdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Knut Olav Strætkvern

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som K. O. Strætkvern
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi ved Høgskolen i Innlandet
1 - 4 av 4