Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
392271
Sist endret:
21. januar 2015, 15:27
NVI-rapporteringsår:
2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005
Functional Properties of Dried Potato Protein. Comparison of Drying Technologies Intended to Preserve Functional Properties of Potato Protein Concentrate Isolated by Large Scale Expanded Bed Chromatography
Ingrid Camilla Claussen
Ingvald Strømmen
B. Egelandsdal
og
K. O. Strætkvern
Tidsskrift
Tidsskrift
Drying Technology
ISSN 0737-3937
e-ISSN 1532-2300
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Functional Properties of Dried Potato Protein. Comparison of Drying Technologies Intended to Preserve Functional Properties of Potato Protein Concentrate Isolated by Large Scale Expanded Bed Chromatography
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingrid Camilla Claussen
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingvald Strømmen
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
B. Egelandsdal
Forfatter
ved NOFIMA
Knut Olav Strætkvern
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som K. O. Strætkvern
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi ved Høgskolen i Innlandet
1
-
4
av
4