Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
405562
Sist endret:
18. januar 2006, 18:02
NVI-rapporteringsår:
2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005
The mechanism by which fish antifreeze proteins cause thermal hysteresis
Erlend Kristiansen
og
Karl Erik Zachariassen
Tidsskrift
Tidsskrift
Cryobiology
ISSN 0011-2240
e-ISSN 1090-2392
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 51
Hefte: 3
Sider: 262 - 280
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000234324100003
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The mechanism by which fish antifreeze proteins cause thermal hysteresis
Bidragsytere
Bidragsytere
Erlend Kristiansen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Karl Erik Zachariassen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2