Cristin-resultat-ID: 405562
Sist endret: 18. januar 2006, 18:02
NVI-rapporteringsår: 2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005

The mechanism by which fish antifreeze proteins cause thermal hysteresis

Bidragsytere:
  • Erlend Kristiansen og
  • Karl Erik Zachariassen

Tidsskrift

Cryobiology
ISSN 0011-2240
e-ISSN 1090-2392
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 51
Hefte: 3
Sider: 262 - 280

Importkilder

Isi-ID: 000234324100003

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The mechanism by which fish antifreeze proteins cause thermal hysteresis

Bidragsytere

Erlend Kristiansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Karl Erik Zachariassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2