Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
406439
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:12
NVI-rapporteringsår:
2006
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2006
Similarities and differences between alginic acid gels and ionically crosslinked alginate gels
Kurt Ingar Draget
Gudmund Skjåk-Bræk
og
Bjørn Torger Stokke
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2006
Volum: 20
Sider: 170 - 175
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Similarities and differences between alginic acid gels and ionically crosslinked alginate gels
Bidragsytere
Bidragsytere
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Gudmund Skjåk-Bræk
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Torger Stokke
Forfatter
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3