Cristin-resultat-ID: 406439
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:12
NVI-rapporteringsår: 2006
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2006

Similarities and differences between alginic acid gels and ionically crosslinked alginate gels

Bidragsytere:
  • Kurt Ingar Draget
  • Gudmund Skjåk-Bræk og
  • Bjørn Torger Stokke

Tidsskrift

Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2006
Volum: 20
Sider: 170 - 175

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Similarities and differences between alginic acid gels and ionically crosslinked alginate gels

Bidragsytere

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Gudmund Skjåk-Bræk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Torger Stokke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3