Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
407529
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:12
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2003
Evaluation of pork colour: prediction of visual sensory quality of meat from instrumental and computer vision methodsof colour analysis
Harald Martens
Lars Halvor Gidskehaug
MG OSullivan
DV Byrne
og
HJ Andersen
Tidsskrift
Tidsskrift
Meat Science
ISSN 0309-1740
e-ISSN 1873-4138
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2003
Volum: 65
Hefte: 2
Sider: 909 - 918
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r04005997
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Evaluation of pork colour: prediction of visual sensory quality of meat from instrumental and computer vision methodsof colour analysis
Bidragsytere
Bidragsytere
Harald Martens
Forfatter
Lars Halvor Gidskehaug
Forfatter
ved Institutt for kjemi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
MG OSullivan
Forfatter
DV Byrne
Forfatter
HJ Andersen
Forfatter
1
-
5
av
5