Cristin-resultat-ID: 407529
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:12
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2003

Evaluation of pork colour: prediction of visual sensory quality of meat from instrumental and computer vision methodsof colour analysis

Bidragsytere:
  • Harald Martens
  • Lars Halvor Gidskehaug
  • MG OSullivan
  • DV Byrne og
  • HJ Andersen

Tidsskrift

Meat Science
ISSN 0309-1740
e-ISSN 1873-4138
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2003
Volum: 65
Hefte: 2
Sider: 909 - 918

Importkilder

Bibsys-ID: r04005997

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluation of pork colour: prediction of visual sensory quality of meat from instrumental and computer vision methodsof colour analysis

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Harald Martens

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Lars Halvor Gidskehaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for kjemi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

MG OSullivan

  • Tilknyttet:
    Forfatter

DV Byrne

  • Tilknyttet:
    Forfatter

HJ Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 5