Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
408029
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:12
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2000
Stability of lipid, protein and n-3 fatty acids in enriched Artemia franciscana starved at different temperatures
Jan Ove Evjemo
T. L. Danielsen
og
Yngvar Olsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2000
Volum: 193
Sider: 65 - 80
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r04001544
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Stability of lipid, protein and n-3 fatty acids in enriched Artemia franciscana starved at different temperatures
Bidragsytere
Bidragsytere
Jan Ove Evjemo
Forfatter
ved Institutt for naturhistorie ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
T. L. Danielsen
Forfatter
Yngvar Olsen
Forfatter
ved Institutt for naturhistorie ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3