Cristin-resultat-ID: 409004
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2001

Effects of molecular weight and elastic segment flexibility on syneresis in Ca-alginate gels

Bidragsytere:
  • Kurt Ingar Draget
  • Olav Gåserød
  • Ingrid Aune
  • Peder O. Andersen
  • Bente Storbakken
  • Bjørn Torger Stokke
  • mfl.

Tidsskrift

Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2001
Volum: 15
Sider: 485 - 490

Importkilder

Bibsys-ID: r02003352

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of molecular weight and elastic segment flexibility on syneresis in Ca-alginate gels

Bidragsytere

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olav Gåserød

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ingrid Aune

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Peder O. Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Bente Storbakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »