Cristin-resultat-ID: 411022
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:12
Resultat
Vitenskapelig artikkel
1999

Science, Consumers and Safety Evaluation of Food produced by Biotechnology

Bidragsytere:
  • Knut Erik Solem og
  • Galina Gaivoronskaia

Tidsskrift

Sosiologisk Tidsskrift
ISSN 0804-0486
e-ISSN 1504-2928
NVI-nivå 0

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 1999
Volum: 7
Hefte: 4
Sider: ??

Importkilder

Bibsys-ID: r00019231

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Science, Consumers and Safety Evaluation of Food produced by Biotechnology

Bidragsytere

Knut Erik Solem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Galina Gaivoronskaia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2