Cristin-resultat-ID: 418243
Sist endret: 24. mai 2013, 09:45
NVI-rapporteringsår: 2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005

Characteristics of protein fractions generated from hydrolysed cod (Gadus morhua) by-products

Bidragsytere:
  • Rasa Slizyte
  • Eva Falch
  • Egidijus Dauksas
  • Ivar Storrø og
  • Turid Rustad

Tidsskrift

Process Biochemistry
ISSN 1359-5113
e-ISSN 1873-3298
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 40
Sider: 2021 - 2033

Importkilder

Isi-ID: 000227569200003

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Characteristics of protein fractions generated from hydrolysed cod (Gadus morhua) by-products

Bidragsytere

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Egidijus Dauksas

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5