Cristin-resultat-ID: 427683
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
NVI-rapporteringsår: 2004
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2004

Physical and rheological properties of fish gelatin compared to mammalian gelatin

Bidragsytere:
  • Ingvild Haug
  • Kurt Ingar Draget og
  • Olav Smidsrød

Tidsskrift

Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2004
Volum: 18
Sider: 203 - 213

Importkilder

Isi-ID: 133215038

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Physical and rheological properties of fish gelatin compared to mammalian gelatin

Bidragsytere

Ingvild Johanne Haug

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingvild Haug
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olav Smidsrød

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3