Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
427683
Sist endret:
21. januar 2015, 15:27
NVI-rapporteringsår:
2004
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2004
Physical and rheological properties of fish gelatin compared to mammalian gelatin
Ingvild Haug
Kurt Ingar Draget
og
Olav Smidsrød
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2004
Volum: 18
Sider: 203 - 213
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 133215038
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Physical and rheological properties of fish gelatin compared to mammalian gelatin
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingvild Johanne Haug
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingvild Haug
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olav Smidsrød
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3