Cristin-resultat-ID: 429527
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:12
Resultat
Vitenskapelig artikkel
1999

The CODEX standard versus the enthalpy method: comparison of two techniques for determination of ice-glaze uptake on prawns

Bidragsytere:
  • Svein Ketil Jacobsen og
  • KM Fossan

Tidsskrift

Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 1999
Volum: 40
Hefte: 1-2
Sider: 21 - 26

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The CODEX standard versus the enthalpy method: comparison of two techniques for determination of ice-glaze uptake on prawns

Bidragsytere

Svein Ketil Jacobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for fysikk og teknologi ved UiT Norges arktiske universitet

KM Fossan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 2 av 2