Cristin-resultat-ID: 43401
Sist endret: 30. mai 2017, 10:49
NVI-rapporteringsår: 2009
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2009

Composition and calories

Bidragsytere:
  • Eva Falch
  • Ingrid Overrein
  • Christel Solberg og
  • Rasa Slizyte

Bok

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis
ISBN:
  • 9781420046335

Utgiver

Taylor Francis Ltd CRC Press Inc

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2009
Sider: 257 - 285
ISBN:
  • 9781420046335

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Composition and calories

Bidragsytere

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mills DA

Ingrid Overrein

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Christel Solberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis.

Nollet, Leo M.L.; Toldrá, Fidel. 2009, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1