Cristin-resultat-ID: 43403
Sist endret: 8. desember 2009, 13:33
NVI-rapporteringsår: 2009
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2009

Lipid oxidation

Bidragsytere:
  • Turid Rustad

Bok

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis
ISBN:
  • 9781420046335

Utgiver

Taylor Francis Ltd CRC Press Inc

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2009
Sider: 87 - 95
ISBN:
  • 9781420046335

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lipid oxidation

Bidragsytere

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis.

Nollet, Leo M.L.; Toldrá, Fidel. 2009, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1