Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
455173
Sist endret:
23. mai 2014, 12:08
Resultat
Fagartikkel
2008
Kaldrøkt laks er ferskvare ned til -2.9 °C!
Sindre Andre Pedersen
Tidsskrift
Tidsskrift
Norsk Sjømat
ISSN 0807-1551
e-ISSN 1890-9418
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2008
Hefte: 3
Sider: 11 - 11
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Kaldrøkt laks er ferskvare ned til -2.9 °C!
Bidragsytere
Bidragsytere
Sindre Andre Pedersen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1