Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
45700
Sist endret:
23. februar 2009, 11:53
NVI-rapporteringsår:
2009
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2009
Processing of marine lipids and factors affecting their quality when used for functional foods
Charlotte Jacobsen
Turid Rustad
Nina Skall Nielsen
Eva Falch
Stig Jansson
og
Ivar Storrø
Bok
Bok
Marine functional food
ISBN:
978-90-8686-078-4
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2009
Sider: 89 - 114
ISBN:
978-90-8686-078-4
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-90-8686-078-4
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Processing of marine lipids and factors affecting their quality when used for functional foods
Bidragsytere
Bidragsytere
Charlotte Jacobsen
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Nina Skall Nielsen
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Eva Falch
Forfatter
Stig Jansson
Forfatter
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Marine functional food.
Luten, Joop. 2009, Wageningen Academic Publishers.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1