Cristin-resultat-ID: 45700
Sist endret: 23. februar 2009, 11:53
NVI-rapporteringsår: 2009
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2009

Processing of marine lipids and factors affecting their quality when used for functional foods

Bidragsytere:
  • Charlotte Jacobsen
  • Turid Rustad
  • Nina Skall Nielsen
  • Eva Falch
  • Stig Jansson og
  • Ivar Storrø

Bok

Marine functional food
ISBN:
  • 978-90-8686-078-4

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2009
Sider: 89 - 114
ISBN:
  • 978-90-8686-078-4

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Processing of marine lipids and factors affecting their quality when used for functional foods

Bidragsytere

Charlotte Jacobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Nina Skall Nielsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Stig Jansson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Marine functional food.

Luten, Joop. 2009, Wageningen Academic Publishers. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1