Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
52138
Sist endret:
1. november 2007, 09:27
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007
Effects of temperature abuse on textural properties and protelytic activities during post mortem iced storage of farmed Atlantic cod (Gadus morhua)
Lisbeth Hultmann
og
Turid Rustad
Bok
Bok
Seafood: Source of health and well-being
ISBN:
978-972-9372-31-5
Utgiver
INRB/IPIMAR
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
ISBN:
978-972-9372-31-5
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-972-9372-31-5
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of temperature abuse on textural properties and protelytic activities during post mortem iced storage of farmed Atlantic cod (Gadus morhua)
Bidragsytere
Bidragsytere
Lisbeth Hultmann
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Seafood: Source of health and well-being.
Batista, Irineu; Mendes, Rogério; Nunes, Maria Leonor. 2007,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1