Cristin-resultat-ID: 52138
Sist endret: 1. november 2007, 09:27
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007

Effects of temperature abuse on textural properties and protelytic activities during post mortem iced storage of farmed Atlantic cod (Gadus morhua)

Bidragsytere:
  • Lisbeth Hultmann og
  • Turid Rustad

Bok

Seafood: Source of health and well-being
ISBN:
  • 978-972-9372-31-5

Utgiver

INRB/IPIMAR

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
ISBN:
  • 978-972-9372-31-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of temperature abuse on textural properties and protelytic activities during post mortem iced storage of farmed Atlantic cod (Gadus morhua)

Bidragsytere

Lisbeth Hultmann

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood: Source of health and well-being.

Batista, Irineu; Mendes, Rogério; Nunes, Maria Leonor. 2007, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1