Cristin-resultat-ID: 52141
Sist endret: 1. november 2007, 08:18
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007

Water distribution in brine salted cod and salmon fillets studies by LF 1H NMR

Bidragsytere:
  • Ida Grong Aursand
  • Lorena Gallart-Jornet
  • Turid Rustad og
  • Ulf Erikson

Bok

Seafood: Source of health and well-being
ISBN:
  • 978-972-9372-31-5

Utgiver

INRB/IPIMAR

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
ISBN:
  • 978-972-9372-31-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Water distribution in brine salted cod and salmon fillets studies by LF 1H NMR

Bidragsytere

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Lorena Gallart-Jornet

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ulf Erikson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood: Source of health and well-being.

Batista, Irineu; Mendes, Rogério; Nunes, Maria Leonor. 2007, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1