Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
52141
Sist endret:
1. november 2007, 08:18
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007
Water distribution in brine salted cod and salmon fillets studies by LF 1H NMR
Ida Grong Aursand
Lorena Gallart-Jornet
Turid Rustad
og
Ulf Erikson
Bok
Bok
Seafood: Source of health and well-being
ISBN:
978-972-9372-31-5
Utgiver
INRB/IPIMAR
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
ISBN:
978-972-9372-31-5
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-972-9372-31-5
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Water distribution in brine salted cod and salmon fillets studies by LF 1H NMR
Bidragsytere
Bidragsytere
Ida Grong Aursand
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved SINTEF AS
Lorena Gallart-Jornet
Forfatter
ved SINTEF AS
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ulf Erikson
Forfatter
ved SINTEF AS
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Seafood: Source of health and well-being.
Batista, Irineu; Mendes, Rogério; Nunes, Maria Leonor. 2007,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1