Cristin-resultat-ID: 54150
Sist endret: 19. januar 2007, 15:20
NVI-rapporteringsår: 2006
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2006

A Critical Appraisal of the UNESCO Version of the Precautionary Principle

Bidragsytere:
  • Bjørn Kåre Myskja og
  • Anne I. Myhr

Bok

Ethics and The Politics of Food
ISBN:
  • 90-8686-008-7

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2006
Sider: 197 - 202
ISBN:
  • 90-8686-008-7

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A Critical Appraisal of the UNESCO Version of the Precautionary Principle

Bidragsytere

Bjørn Kåre Myskja

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anne Ingeborg Myhr

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anne I. Myhr
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved GenØk - Senter for biosikkerhet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Ethics and The Politics of Food.

Kaiser, Matthias; Lien, Marianne Elisabeth. 2006, Wageningen Academic Publishers. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1