Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
54662
Sist endret:
10. januar 2007, 14:21
NVI-rapporteringsår:
2007
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007
Physical and chemical properties of protein seafood by-products
Turid Rustad
Bok
Bok
Maximising the value of marine by-products
ISBN:
978-1-84569-013-7
Utgiver
Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
Sider: 3 - 21
ISBN:
978-1-84569-013-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-1-84569-013-7
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Physical and chemical properties of protein seafood by-products
Bidragsytere
Bidragsytere
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Maximising the value of marine by-products.
Shahidi, Fereidoon. 2007, Woodhead Publishing Limited.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1