Cristin-resultat-ID: 54662
Sist endret: 10. januar 2007, 14:21
NVI-rapporteringsår: 2007
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007

Physical and chemical properties of protein seafood by-products

Bidragsytere:
  • Turid Rustad

Bok

Maximising the value of marine by-products
ISBN:
  • 978-1-84569-013-7

Utgiver

Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
Sider: 3 - 21
ISBN:
  • 978-1-84569-013-7

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Physical and chemical properties of protein seafood by-products

Bidragsytere

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Maximising the value of marine by-products.

Shahidi, Fereidoon. 2007, Woodhead Publishing Limited. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1