Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
657096
Sist endret:
30. mai 2017, 11:10
Resultat
Vitenskapelig artikkel
1995
Smak og behag : faktorer som påvirker etterspørselen etter matvarer og metoder for projisjering : basert på undersøkelse med data fra USA
Jorunn Grande
Tidsskrift
Tidsskrift
Faginfo / Statens fagtjeneste for landbruket
ISSN 0803-2173
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 1995
Sider: 80 - 95
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r97002973
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
Matvarer
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Smak og behag : faktorer som påvirker etterspørselen etter matvarer og metoder for projisjering : basert på undersøkelse med data fra USA
Bidragsytere
Bidragsytere
Jorunn Grande
Forfatter
ved Handelshøgskolen ved Nord universitet
1
-
1
av
1