Cristin-resultat-ID: 657096
Sist endret: 30. mai 2017, 11:10
Resultat
Vitenskapelig artikkel
1995

Smak og behag : faktorer som påvirker etterspørselen etter matvarer og metoder for projisjering : basert på undersøkelse med data fra USA

Bidragsytere:
  • Jorunn Grande

Tidsskrift

Faginfo / Statens fagtjeneste for landbruket
ISSN 0803-2173

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 1995
Sider: 80 - 95

Importkilder

ForskDok-ID: r97002973

Klassifisering

Emneord

Matvarer

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Smak og behag : faktorer som påvirker etterspørselen etter matvarer og metoder for projisjering : basert på undersøkelse med data fra USA

Bidragsytere

Jorunn Grande

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Nord universitet
1 - 1 av 1