Cristin-resultat-ID: 66232
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:14
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2002

Mixed systems of Fish gelatin and -Carrageenan

Bidragsytere:
  • Ingvild Haug
  • Hanne Devle
  • Kurt Ingar Draget og
  • Olav Smidsrød

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2002
Sider: 172 - 176

Importkilder

Bibsys-ID: r03003856

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mixed systems of Fish gelatin and -Carrageenan

Bidragsytere

Ingvild Johanne Haug

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingvild Haug
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Hanne Devle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olav Smidsrød

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings from the 11th Gums and Stabilisers Conference for the Food Industry.

[Mangler etternavn], [Mangler fornavn]. 2002, Fagbok
1 - 1 av 1