Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
66232
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:14
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2002
Mixed systems of Fish gelatin and -Carrageenan
Ingvild Haug
Hanne Devle
Kurt Ingar Draget
og
Olav Smidsrød
Bok
Bok
Proceedings from the 11th Gums and Stabilisers Conference for the Food Industry
Utgiver
[Mangler utgivernavn]
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2002
Sider: 172 - 176
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r03003856
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Mixed systems of Fish gelatin and -Carrageenan
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingvild Johanne Haug
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingvild Haug
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Hanne Devle
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olav Smidsrød
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Proceedings from the 11th Gums and Stabilisers Conference for the Food Industry.
[Mangler etternavn], [Mangler fornavn]. 2002,
Fagbok
1
-
1
av
1