Cristin-resultat-ID: 699206
Sist endret: 2. juni 2017, 12:14
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2010

Salt uptake and astaxanthin retention in early processed (pre-rigor) cols-smoked Atlantic salmon

Bidragsytere:
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: WEFTA 2010, Seafood: Getting most, serving best...
Sted: Izmir, Tyrkey
Dato fra: 4. oktober 2010
Dato til: 7. oktober 2010

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2010

Importkilder

ForskDok-ID: r10024625

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Salt uptake and astaxanthin retention in early processed (pre-rigor) cols-smoked Atlantic salmon

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1