Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
699206
Sist endret:
2. juni 2017, 12:14
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2010
Salt uptake and astaxanthin retention in early processed (pre-rigor) cols-smoked Atlantic salmon
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: WEFTA 2010, Seafood: Getting most, serving best...
Sted: Izmir, Tyrkey
Dato fra:
4. oktober 2010
Dato til:
7. oktober 2010
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2010
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r10024625
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Salt uptake and astaxanthin retention in early processed (pre-rigor) cols-smoked Atlantic salmon
Bidragsytere
Bidragsytere
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1