Cristin-resultat-ID: 744025
Sist endret: 2. juni 2017, 12:57
Resultat
Vitenskapelig artikkel
1999

Iron status and dietary levelse of iron affect the bioavailability of haem and nonhaem iron in Atlantic salmon Salmo salar

Bidragsytere:
  • Håkon Standal
  • Annette Dehli
  • Kjell-Arne Rørvik og
  • Øyvind Andersen

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 1999
Volum: 5
Sider: 193 - 198
Open Access

Importkilder

ForskDok-ID: r00026226

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Iron status and dietary levelse of iron affect the bioavailability of haem and nonhaem iron in Atlantic salmon Salmo salar

Bidragsytere

Håkon Standal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Annette Dehli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Kjell-Arne Rørvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Øyvind Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4