Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
748098
Sist endret:
2. juni 2017, 13:31
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2002
Lactic acid fermentation of wheat and barley whole meal flours improves digestibility of nutrients and energy in Atlantic salmon (Salmo salar L.) diets
Grete Skrede
Trond Storebakken
Anders Skrede
Stefan Sahlstrøm
Mette Sørensen
Karl Douglas Shearer
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2002
Volum: 210
Hefte: 3-4
Sider: 305 - 321
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/S0044-8486(01)00851-1
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-0037205863
ForskDok-ID: r02015890
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Lactic acid fermentation of wheat and barley whole meal flours improves digestibility of nutrients and energy in Atlantic salmon (Salmo salar L.) diets
Sammendrag
The effects of lactic acid fermentation of wheat and barley whole meal flours (WMF) on digestibility parameters in Atlantic salmon were studied. The WMFs were inoculated with a specific Lactobacillus strain and fermented for 16 h at 30 C prior to mixing with other feed ingredients and processing by extrusion. Fermentation of the WMFs significantly decreased total starch (P
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Grete Skrede
Forfatter
ved NOFIMA
Trond Storebakken
Forfatter
ved NOFIMA
Anders Skrede
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Stefan Sahlstrøm
Forfatter
ved NOFIMA
Mette Sørensen
Forfatter
ved NOFIMA
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »