Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
754898
Sist endret:
2. juni 2017, 12:22
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2004
The relationship between sensory and chemical data in modelling and controlling the sensory quality of typical food products
Harald Martens
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: A Sense of Identity
Sted: Firenze
Dato fra:
26. september 2004
Dato til:
29. september 2004
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2004
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r05004943
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The relationship between sensory and chemical data in modelling and controlling the sensory quality of typical food products
Bidragsytere
Bidragsytere
Harald Martens
Forfatter
ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1