Cristin-resultat-ID: 757379
Sist endret: 2. juni 2017, 12:20
NVI-rapporteringsår: 2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005

Effect of lipid source and bile salts in diet of Atlantic salmon, Salmo salar L., on astaxanthin blood levels

Bidragsytere:
  • Rolf Erik Olsen
  • Anders Kiessling
  • J.E. Milley
  • N.R. Ross og
  • S.P. Lall

Tidsskrift

Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 250
Hefte: 03.apr
Sider: 804 - 812

Importkilder

ForskDok-ID: r06004343

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of lipid source and bile salts in diet of Atlantic salmon, Salmo salar L., on astaxanthin blood levels

Bidragsytere

Rolf-Erik Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Anders Kiessling

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

J.E. Milley

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved National Research Council of Canada
  • Tilknyttet:
    Forfatter

N.R. Ross

  • Tilknyttet:
    Forfatter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved National Research Council of Canada

S.P. Lall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved National Research Council of Canada
  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 5