Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
757379
Sist endret:
2. juni 2017, 12:20
NVI-rapporteringsår:
2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005
Effect of lipid source and bile salts in diet of Atlantic salmon, Salmo salar L., on astaxanthin blood levels
Rolf Erik Olsen
Anders Kiessling
J.E. Milley
N.R. Ross
og
S.P. Lall
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 250
Hefte: 03.apr
Sider: 804 - 812
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r06004343
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of lipid source and bile salts in diet of Atlantic salmon, Salmo salar L., on astaxanthin blood levels
Bidragsytere
Bidragsytere
Rolf-Erik Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Anders Kiessling
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
J.E. Milley
Forfatter
ved National Research Council of Canada
Forfatter
N.R. Ross
Forfatter
Forfatter
ved National Research Council of Canada
S.P. Lall
Forfatter
ved National Research Council of Canada
Forfatter
1
-
5
av
5